IMG 85512. dobrodelni bazar bo potekal v nedeljo, 7. december 2014 od 7. do 12. ure, ob cerkvi sv. Ladislava v Beltincih.

V decembru, ko se vsi veselimo praznikov, daril in srečanja z najdražjimi, marsikomu ni toplo pri srcu. Razmišljajo o izdatkih, o stroških, ki jih ne morejo pokriti in o problemih, ki jih bo prineslo novo leto.
Zaradi finančne stiske se v neprijetnem položaju prepogosto znajdejo tudi družine, otroci in starejši. Vse več je staršev, ki svojim otrokom ne morejo plačati ekskurzije ali šole v naravi, položnic in težko priskrbijo najosnovnejša sredstva za normalno življenje.
Zato smo se v Župnijski Karitas Beltinci, v sodelovanju s skupinami za samopomoč, z DPM Beltinci, TD Beltinci, Osnovno šolo Beltinci, Vrtcem Beltinci, Domom Janka Škrabana, občino Beltinci in ostalimi dobrotniki odločili, da se pred najlepšimi prazniki spomnimo otrok, družin in starejših, ki so v socialni stiski. Organizirati želimo DOBRODELNI BAZAR, kjer bomo obiskovalcem ponudili različne izdelke, ki so lahko tudi lepo darilo, istočasno pa bomo zbirali prispevke za ljudi v stiski. Stojnice so namenjene tudi za druženje ob čaju in prigrizku dobrot, ki jih bodo pripravili naši dobri ljudje.

Na Vas se obračamo s prošnjo po pomoči. V kolikor bi nam bili pripravljeni podariti kakšno malenkost za našo stojnico in s tem pomagati pomoči potrebnim, bomo neizmerno hvaležni.

Zaupamo v Vas, da nam boste na tem dobrodelnem bazarju pomagali in bomo z vašo pomočjo omilili stiske potrebnim sovaščanom in občanom.

Izkupiček prostovoljnih prispevkov bo namenjen za potrebe družin, otrok in starejših. Del sredstev bo namenjen za šolski sklad OŠ Beltinci in vrtcu Beltinci.
Poleg dobrodelne note, s katero želimo pri ljudeh vzbuditi čut za sočloveka, je namen bazarja tudi ta, da se zavedamo kako pomembne so drobne stvari in radosti. Na stojnicah boste prav gotovo našli tudi kaj zase ali kaj, kar boste lahko podarili v prihajajočih prazničnih dneh in hkrati pomagali sočloveku.
Ni potrebno podarjati velikih daril za srečo. Lahko podarite drobne stvari z veliko ljubezni in hkrati z dobrodelno noto.

Verjamemo v Vas, v vse nas, da z ljubeznijo prisluhnemo in pomagamo v stiski. Bog plačaj.
Vabljeni, da se srečamo, poklepetamo in smo obenem dobrodelni!

Za vse informacije smo dosegljivi na telefon ali mail:
042-772-421 Milka Kavaš, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
040-722-434 Mateja Kurbos
031-789-775 Janja Žalik, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Emilija Kavaš, vodja ŽK Beltinci
Alojz Benkovič, predsednik ŽK Beltinci

Iskanje po spletni strani

Nedavno gledano

Arhiv člankov

Powered by mod LCA
خرید vpn خرید کریو خرید کریو دانلود فیلم خارجی دانلود فیلم خرید vpn دانلود فیلم خرید vpn خرید vpn خرید کریو