Velika noč - nedelja 

vstali kristus

Ta dan se spominjamo največjega čudeža in temelja naše vere, ki je vstajenje Jezusa Kristusa od mrtvih.


Skrivnost vstajenja lahko razumemo samo v moči vere, ki je presežni Božji dar.
Jezus Kristus nas je s svojim trpljenjem in smrtjo odrešil, kar pomeni, da greh in smrt nimata zadnje in dokončne besede v našem življenju, ampak nam je Jezus odprl pot v večno življenje.
Jezus je v svojem zemeljskem življenju večkrat napovedal svojo smrt in vstajenje od mrtvih.
Kristjani verujemo v Jezusovo vstajenje na osnovi pričevanj oseb, ki se jim je Jezus prikazal po vstajenju in jim z očitnimi znamenji dokazal svojo istovetnost.
Verjamemo, da bomo enkrat dokončno vstali, tako dokončno, da ne bo več nevarnosti za ponoven padec ali celo propad. V tem življenju sicer padamo
vsi. Na najrazličnejše načine doživljamo neuspehe in nesreče, motimo se, delamo napake in grešimo. A to ni najhujše, če le imamo pogum vstati, se
spremeniti in iti naprej.
Ta pogum potrebujemo vedno, posebno pa še v takih časih, kot so naši, zato vam vsi beltinski duhovniki iz srca voščimo za letošnje velikonočne praznike. Še posebej mislimo na osamljene, na bolnike in invalide, na tiste, ki ste v stiskah ali strahu pred jutrišnjim dnem, ki ste morali pretrpeti hude izgube, neuspehe in razočaranja.

Želimo vam hentai porn velikonočnega zaupanja in volje, ki se ne sprijazni z nobenim padcem. Vesele in blagoslovljene velikonočne praznike!

Iskanje po spletni strani

خرید vpn خرید کریو خرید کریو دانلود فیلم خارجی دانلود فیلم خرید vpn دانلود فیلم خرید vpn خرید vpn خرید کریو