marija vnebovzeta4Praznik Marijinega vnebovzetja je »praznik naše prihodnosti«. Na prvi pogled se res hentai porn zdi, da se nas ta praznik sedaj še nič ne tiče, ampak, da velja vse le za Marijo. Toda praznujemo resnico, da je bila Marija po svoji smrti takoj sprejeta v nebesa z dušo in telesom. Ona je doslej edina, ki ji je Bog to dal. Praznovanje vnebovzetja se najprej tiče Marije, vendar to kar gledano skozi njen zorni kot, zadeva tudi nas. To se je Mariji zgodilo predvsem zato, ker hoče Bog na njej pokazati, kaj se bo zgodilo z nami vsemi. Sprejeti bomo v novo, in to večno življenje, v neposreden stik z Bogom, z vsemi svetimi, in vsemi ljudmi, ki so prišli v nebesa.

Življenje nas prisili, da moramo pogosto govoriti ali premišljevati o smrti. Ker se tega bojimo ali nas že misel na to vznemirja, najraje pogovor speljemo proč od te tematike. Da. Praznik Marijinega vnebovzetja nam da, da nam na tem področju zasveti močan sončni žarek, ki prežene neprijetne občutke, ki jih imamo morda ob tem vprašanju. Zato lažje in z nekim notranjim odmikom, govorimo o smrti v povezavi z Marijo. Na njej Bog pokaže, da smrt ni nekaj zadnjega, kar se nam more dogoditi. Ob smrti se zgodi velikanska sprememba. Smrt se pokaže zgolj kot prehod iz našega sedanjega in zemeljskega bivanja v Božji svet, v svet naših pokojnih, ki so toliko pripravljeni pričakali smrt, kot nam v evangeliju naroča Jezus. Vse naše življenje je v bistvu priprava na ta trenutek. Tisti, ki so umrli v tem duhu, imajo sedaj zagotovljeno srečno večnost, kar pomeni da ta njihova naložba ne more nikoli propasti ali se izničiti.
Prav to pa je naša prihodnost. To je tisto, po čemer človek vse življenje bolj ali manj zavestno hrepeni: biti brez konca pri Bogu samem. Zato je misel, da je Veliki šmaren pravzaprav praznik naše prihodnosti nad vse primerna. Zavest, da je Marija z nami v življenju in, da nam Jezus v njej kaže vzor, kaj se bo zgodilo z nami, če bomo vero ohranili, nas napolnjuje z novim upanjem in pogumom, ki ju tako zelo potrebujemo, da bi se brez strahu soočili z vsemi svojimi težavami in jih sprejemali, kot nam s svojim zgledom kaže Marija.

Iskanje po spletni strani

خرید vpn خرید کریو خرید کریو دانلود فیلم خارجی دانلود فیلم خرید vpn دانلود فیلم خرید vpn خرید vpn خرید کریو