jezusovo srce_indefenseofthecross_comMesec junij je posvečen Jezusovemu in Marijinemu srcu. Iz presvetega Jezusovega Srca obenem s krvjo in vodo teče tudi usmiljena ljubezen do vsakega človeka, ki ga je On odrešil. Voda, ki teče iz presvetega Jezusovega Srca, je znamenje svetega krsta. Kri, ki teče iz presvetega Jezusovega Srca pa je znamenje Svetega Duha, ki ga je Jezus poslal na Binkošti.


Jezusovo presveto srce je do nas polno Ljubezni. Marijino Brezmadežno Srce pa bije za nas in nas hoče rešiti za srečno večnost. Nebeška Mati Marija nam govori: Ljubljeni otroci, kako vas Jezus ljubi! Njegovo Božje srce je žareča peč ljubezni do vas. O, da bi vedeli kako vas ljubi Jezusovo srce. Jezus nas ljubi, toda ravno od nas večkrat prejema nehvaležnost, ravnodušnost in molk. Ali ne živimo večkrat kakor, da ge ne bi bilo? Večkrat ga v sveti evharistiji puščamo samega in zapuščenega, obdanega z praznino in nevero.
Večkrat torej na Jezusovo ljubeče srce pritiska naša nehvaležnost in pomanjkanje ljubezni. Ne samo do Jezusa samega, do Marije in svetnikov, temveč tudi do brata in sestre v Kristusu. Tukaj pa se začne mesec tudi mojega in tvojega srca, dragi brat, draga sestra, dragi beltinski faran! To, kar bo na mojih rokah in ustnicah, naj bo pretehtano v mojem srcu; to, kar bo na mojih rokah in ustnicah najprej položimo v Jezusovo srce, da bo okrepljeno z njegovo ljubeznijo prihajalo k bratu in sestri!
Častimo Jezusovo in Marijino srce!
Boris Kučko - kaplan

Iskanje hentai porn po spletni strani

Arhiv člankov

Powered by mod LCA
خرید vpn خرید کریو خرید کریو دانلود فیلم خارجی دانلود فیلم خرید vpn دانلود فیلم خرید vpn خرید vpn خرید کریو