SDC15817V nedeljo, 8. julija, smo se pri sveti mašo ob 10. uri spomnili našega g. župnika Alojza Benkoviča in mu pripravili malo presenečenje ob njegovi 20-letnici duhovniškega posvečenja in skorajšnjem rojstnem dnevu.

Na začetku maše je spregovoril Franc Žižek v imenu župnijskega pastorlanega sveta. Zahvalil se je najprej Bogu, da je g. župnika povabil v svoj vinograd kot sodelavca in potem g. župniku, da se je temu povabilo odzval. Zahvalil se je tudi njegovim staršem in setri, ki so župnika podpirali pri njegovi odločitvi in delu. Potem je na kratko orisal duhovniško pot g. župnikamu in mu zaželel, da naj mu Bog za njegovo nesebično delo bogato poplača in zaključil z voščilom ob duhovniškem in življenskem jubileju.

Ob sklepu maše sta hentai porn mu čestitala in izročila darilo tudi predstavnika pevskega zbora in Aljaž Baša (v imenu ministrantov). Voščil mu je z naslednjimi besedami.

Ena izmed kitic zelo znane pesmi pravi:

Dragi Jezus, si res mene poklical?
S tvojih ustnic svoje ime sem zaslišal.
Glej zapuščam prazen čoln na obali,
zdaj odhajam kamor kličeš me ti.

Spoštovani gospod župnik!
Tudi vi ste bili poklicani izmed ljudi, da vse pustite in sledite Njegovemu povabilu in izpolnite Njegovo voljo.
Ob vaši 20-obletnici duhovništva vas ministranti pozdravljamo z vrtnicami v roki, ki ob čudovitem cvetu skrivajo tudi trnje, tako kakor vsako življenje. Želimo vam, da bi bili še naprej cvet za vse, s katerimi se boste srečevali, hkrati pa naj vas neuspehi ne odvrnejo od vztrajnega in polnega služenja Gospodu. Skupaj z vami slavimo Gospoda za dar vašega duhovništva in se mu zahvaljujemo. Hkrati pa ga prosimo, naj vodi vaš korak na poti oznanjevanja.

Bog vas živi!

Ob koncu se je g. župnik zahvalil za vse izrečene čestitke in darila. Posebej se je še zahvalil tudi najožjim sodelavcem, ki so pomagali pri gradnji Doma Janka Škrabana ter g. županu za sodelovanje med župnijo in občino.


Iskanje po spletni strani

Nedavno gledano

Arhiv člankov

Powered by mod LCA
خرید vpn خرید کریو خرید کریو دانلود فیلم خارجی دانلود فیلم خرید vpn دانلود فیلم خرید vpn خرید vpn خرید کریو