DSC 2538Župnijska Karitas Beltinci je ob zaključku tedna Karitas, na nedeljo, 1. decembra 2013, organizirala dobrodelni bazar.
Že nadvse zgodaj zjutraj so ob cerkvi v Beltincih začeli polniti stojnice. Sodelavci župnijske Karitas Beltinci so k sodelovanju pri dobrodelnem bazarju povabili občino, domačo šolo in vrtec ter več društev in organizacij, množično pa so se odzvali tudi posamezniki.
Na stojnicah so ponujali predvsem rokodelske izdelke: prtičke, ročno izdelan unikaten nakit, dekoracije za dom, voščilnice, izdelke iz slame, šatuljice, …, ki so kot nalašč za darilo v prihajajočih prazničnih dneh. Pripravili so tudi veliko drobnega peciva, čajev, marmelad in kompotov, za takojšnje okrepčilo pa je bilo poskrbljeno s čajem in kuhanim vinom.
Bazar je obiskalo veliko ljudi, ki so prispevali po svojih močeh za dober namen. Celotni izkupiček dobrodelnih prispevkov bo namreč namenjen v sklad Osnovne šole Beltinci in za socialno ogrožene družine iz domače občine. Na ta način želijo vsaj malo zabrisati socialne razlike, ki so posebej opazne v času najlepših praznikov.
Po uspešno izvedenem projektu so organizatorji pozitivno presenečeni nad velikim odzivom in več kot zadovoljni z izkupičkom. Obljubljajo, da bodo neprodane stvari ponovno ponudili v pomladnih dneh, seveda s podobnim dobrodelnim namenom.

Iskanje hentai porn po spletni strani

Arhiv člankov

Powered by mod LCA
خرید vpn خرید کریو خرید کریو دانلود فیلم خارجی دانلود فیلم خرید vpn دانلود فیلم خرید vpn خرید vpn خرید کریو