DSC 2538Župnijska Karitas Beltinci je ob zaključku tedna Karitas, na nedeljo, 1. decembra 2013, organizirala dobrodelni bazar.
Že nadvse zgodaj zjutraj so ob cerkvi v Beltincih začeli polniti stojnice. Sodelavci župnijske Karitas Beltinci so k sodelovanju pri dobrodelnem bazarju povabili občino, domačo šolo in vrtec ter več društev in organizacij, množično pa so se odzvali tudi posamezniki.
Na stojnicah so ponujali predvsem rokodelske izdelke: prtičke, ročno izdelan unikaten nakit, dekoracije za dom, voščilnice, izdelke iz slame, šatuljice, …, ki so kot nalašč za darilo v prihajajočih prazničnih dneh. Pripravili so tudi veliko drobnega peciva, čajev, marmelad in kompotov, za takojšnje okrepčilo pa je bilo poskrbljeno s čajem in kuhanim vinom.
Bazar je obiskalo veliko ljudi, ki so prispevali po svojih močeh za dober namen. Celotni izkupiček dobrodelnih prispevkov bo namreč namenjen v sklad Osnovne šole Beltinci in za socialno ogrožene družine iz domače občine. Na ta način želijo vsaj malo zabrisati socialne razlike, ki so posebej opazne v času najlepših praznikov.
Po uspešno izvedenem projektu so organizatorji pozitivno presenečeni nad velikim odzivom in več kot zadovoljni z izkupičkom. Obljubljajo, da bodo neprodane stvari ponovno ponudili v pomladnih dneh, seveda s podobnim dobrodelnim namenom.

Iskanje hentai porn po spletni strani

خرید vpn خرید کریو خرید کریو دانلود فیلم خارجی دانلود فیلم خرید vpn دانلود فیلم خرید vpn خرید vpn خرید کریو