Nova maša Aljaža Baša


Duhovniško posvečenje našega diakona Aljaža bo v petek, 29. junija ob 16. uri v soboški stolnici.
Sprejem novomašnika v domači župniji bo v soboto, 30. junija ob 17. uri v župnijski cerkvi.
Za pripravo novomašnega slavja bo veliko dela, zato prosimo vse, ki bi želeli pomagati, da se oglasite na župnišču ali pa pri domačih, ki bodo veseli vaše velikodušne pomoči.
Priprava na novo mašo bomo obhajali z devetdnevnico, ki jo bomo začeli v soboto 23. junija zvečer. Vsak večer pol ure pred sveto mašo bo izpostavitev Najsvetejšega in molitev, potem pa bo vsak dan duhovnik gost daroval sveto mašo z nagovorom. Lepo vabljeni k molitvi za novomašnika in nove duhovne poklice.
Za izvedbo lepega in slovesnega slavja naprošamo naše dobre gospodinje iz cele žunije za suho pecivo, ki bi ga delili za posvečenje in novo mašo. Zbirali ga bomo na župnišču v četrtek 28. junija od 14. do 19. ure in petek od 8. do 12. ure.
Kremasto pecivo pa boste lahko prinesli v soboto 30. junija od 9. do 12. ure.
Prav tako se priporočamo za brezalkoholno pijačo in radensko.
- 20. in 21. junija bomo nabirali zelenje za vence v gozdu hentai porn (prijavite se lahko na župnišču ali pri kapelskih odborih).
- od 22. do 24. junija bomo pletli vence na župnišču.
Novomašniku boste lahko čestitali v cerkvi po novi maši.
Cerkev za novomašno slavje bomo čistili v četrtek, 28. junija ob 9. uri. Lepo prosimo vse, ki boste lahko prišli pomagat čistit cerkev, da se te akcije udeležite.

Iskanje po spletni strani

Nedavno gledano

Arhiv člankov

خرید vpn خرید کریو خرید کریو دانلود فیلم خارجی دانلود فیلم خرید vpn دانلود فیلم خرید vpn خرید vpn خرید کریو