Vpis na Katehetsko pastoralno šolo
Informativni dan bo v petek, 29. septembra ob 17. uri, na škofiji v M. Soboti. Vpis pa v petek 6. oktobra, od 16. do 18. ure prav tako na škofiji.
Več informacij na spletni strani KPŠ.

Molitveni dan za duhovne poklice
Škofijski molitveni dan za duhovne poklice bo letos potekal pod geslom »Prisluhni in pogumno odgovori«, in bo združen z letnim srečanjem molivcev rož živega rožnega venca. Molitveno srečanje bo v soboto 9. septembra, v škofijskem romarskem svetišču pri Mariji Vnebovzeti v Turnišču, kjer bo ob 9h molitvena ura in ob 10h sveta maša, ki jo bo vodil škof msgr. dr. Peter Štumpf. Dogodek je namenjen tudi srečanju ministrantov iz vseh župnij v škofiji.

sticna mladih 2017Stična mladih
Na vseslovenskem srečanju mladih v Stični v soboto, 16. septembra, sveto mašo ob 14. uri vodi murskosoboški škof msgr. dr. Peter Štumpf.

V mesecu avgustu smo darovali za obnovo župnijskih stavb:
Ižakovci 1650.
Bog plačaj vsem za Vaš dar za obnovo cerkve.
Odprli smo posebni TRR, samo za obnovo župnijske cerkve. Številka je: SI56 0234 8026 2386 931

V nedeljo, 10. septembra, bomo obhajali dan župnije, ki bo letos pripravljen v duhu zbiranja sredstev za obnovo župnijske cerkve. Ob 10 uri bomo imeli sveto mašo na župnijskem dvorišču, po maši bo program, tudi ogled opravljeni del v župnijski cerkvi, pa srečelov. Ves izkupiček od prodane hrane in pijače bo šel za obnovo župnijske cerkve. Lepo gesto so ponudili Veški dečki, ki bodo skrbeli za glasbo, nastop glasbene šole, pa Veseli Marki in še... Lepo smo vabljeni vsi na to skupno praznovanje z dobrodelno noto.

Iskanje po hentai porn spletni strani

Včeraj največkrat gledano

Arhiv člankov

خرید vpn خرید کریو خرید کریو دانلود فیلم خارجی دانلود فیلم خرید vpn دانلود فیلم خرید vpn خرید vpn خرید کریو