Na nacionalni ravni bosta v Tednu Karitas potekala dva osrednja dogodka:
• Sreda, 29. 11. 2017: ROMANJE PROSTOVOLJCEV IN SODELAVCEV KARITAS NA SLOMŠKOVO PONIKVO Pričetek romanja bo, ob 11.00 z molitvijo ob 12.00 sledi sv. maša, ki jo bo daroval predsednik Slovenske karitas, nadškof msgr. Alojzij Cvikl.
• Sreda, 29. 11. 2017: DOBRODELNI KONCERT KLIC DOBROTE Ob 16.00 javna generalka, ob 20.00 bo dobrodelni koncert z neposrednim prenosom na 1. programu TV Slovenija, Radiu Slovenija in Radiu Ognjišče. V času koncerta ter ves mesec december bomo zbirali sredstva za pomoč slovenskim družinam v stiski. Vstopnice za večerni koncert (cena 10 €) so na voljo na Slovenski karitas (01 300 59 60 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) in na vseh škofijskih Karitas.
• V četrtek, 30. novembra bomo darovali za našo Beltinsko karitas po naših vaseh. V župnišču in po vaseh bo možno po ustaljenem urniku darovati za delovanje župnijske karitas.
• Škofijski klic dobrote 2017 Škofijski klic dobrote bo letos lendavski dekaniji v župniji Dobrovnik. Prireditev bo v nedeljo, 3. decembra 2017 popoldan. Vljudno vabljeni!

monstranca zupnija siska siV torek, 28. novembra, je v naši župniji celodnevno češčenje Najsvetejšega, NOVI SVETEK. Zjutraj po prvi maši bomo izpostavili Najsvetejše in vas vabimo k češčenju. Zaključili bomo zvečer z večerno sveto mašo. Češčenje bo v kapeli v Domu Janka Škrabana.

Vabimo vas na prižiganje svečk adventnega venca, ki ga bomo imeli vsako adventno soboto pred cerkvijo. V soboto, 2. decembra, vas vabimo ob 16. uri pred župnijsko cerkev svetega Ladislava v Beltince. Prisluhnili bomo najprej kratki duhovni misli, potem pa se bomo družili ob pecivu in pijači to soboto s tamburaško skupino Bisernice iz Ljutomera, skupinami za samopomoč iz Beltinec, župnijsko Karitas in drugimi. Lepo vabljeni v čim večjem številu na skupno druženje.

Čiščenje okolice župnijske cerkve bo v sredo, 29. novembra ob 9. uri (povabljeni možje). V petek, 1. decembra, pa bomo pripravljali in čistili notranjost župnijske cerkve od 9. ure naprej. Takrat ste povabljeni možje in žene.

Duhovna obnova za birmance
Duhovna obnova bo za prvo skupino od 1. in 2. decembra ter 8. in 9. decembra za drugo skupino, v župnijskem domu. Duhovno obnovo bomo vedno pričeli v petek ob 18. uri in sklenili ob 21. uri. V soboto se zberemo ob 8.30 in duhovno obnovo sklenemo ob 15.30 s sveto mašo, h kateri ste povabljeni starši, botri in stari starši. V mesecu decembru bodo birmanci spoved opravili na duhovni obnovi, zato prvi petek za birmance v mesecu decembru odpade.

V torek, 5. decembra, bo naše otroke po večerni sveti maši obiskal sveti Miklavž. Otroci in starši lepo vabljeni k sveti maši ob 18. uri, po maši pa na miklavževanje. Miklavž bo zelo vesel prispevka za darilo (okrog 5 evrov).
Maša in miklavževanje bo v župnijski cerkvi v Beltincih.

Na prvo adventno nedeljo, 3. decembra, bomo sveto mašo imeli v župnijski cerkvi. Cerkev bomo do tega datuma toliko usposobili, da bomo lahko sveto mašo obhajali v župnijski cerkvi.

Zornice bomo obhajali v župnijski cerkvi ob 6.30.
Večerne svete maše pa bodo do devetdnevnice še v Domu Janka Škrabana.

V hentai porn prejšni številki je prišlo do napake. Ob smrti Alojza Žaliga iz Gančan ste darovali 780 eur in ne 520 eur kot je bilo pomotoma napisano

V mesecu novembru smo darovali za obnovo župnijskih stavb:
Ižakovci 1510 €, Melinci 1670 €, Lipovci 1785 €, Gančani 1605€ + 50€ še v oktobru, Bratonci 520 € in Beltinci 2422 €. Skupaj 9512 eur. Bog plačaj vsem za Vaš dar za obnovo cerkve.
Odprli smo posebni TRR, samo za obnovo župnijske cerkve: številka je: SI56 0234 8026 2386 931

Spoštovani župljani in občani Beltinske župnije
Začeli smo s finalnimi obnovitvenimi deli v župnijski cerkvi v Beltincih. To so tudi najdražja dela. Ponovno vas lepo naprošam, posebno tiste, ki se do sedaj niste odzvali našemu klicu za pomoč pri obnovi, da s skupnimi močmi povrnemo lepoto naši župnijski cerkvi. Ob različnim priložnostih jo vsi uporabljamo, pa najsi bo za poroko, za krst, za prejem drugih zakramentov. In prav je, da tudi vsi poskrbimo, da bo cerkev lepa.
V teh dneh vas bodo obiskali tudi razni prostovoljci, ki bodo zbirali prostovoljne prispevke za obnovo župnijske cerkve. Sprejmite jih dobrohotno in darujte po svojih močeh.
Bog naj vse dobrotnike blagoslavlja z obilnim blagoslovom.

Iskanje po spletni strani

Arhiv člankov

Powered by mod LCA
خرید vpn خرید کریو خرید کریو دانلود فیلم خارجی دانلود فیلم خرید vpn دانلود فیلم خرید vpn خرید vpn خرید کریو