Adventna spoved bolnikov bo po tretji adventni nedelji po vaseh, ob 8. uri spovedovanje in maša v kapeli, nato spoved po domovih:
* ponedeljek: Gančani in Ižakovci
* torek: Lipovci in Beltinci
* sobota: Melinci
V Bratoncih je bilo spovedovanje 10. 12. - če smo koga izpustili nam to sporočite in ga obiščemo naknadno.
Lepo prosimo, da zakramente oskrbite tudi tistim, ki so v bolnišnici. Tam je dnevno navzoč duhovnik, nanj se lahko obrnete osebno, preko osebja v bolnišnici ali preko nas.

Mladi, vabljeni na dekanijsko srečanje v Dobrovnik, 17. decembra 2016 ob 19. uri, kjer bo adventno srečanje in možnost za spoved.

Bele Tinke vabijo na koncert v naši cerkvi, 18. decembra 2016 ob 19. uri.

Božična devetdnevica se začne 16. decembra - od takrat naprej ni verouka. Otroci in starši lepo povabljeni, da se udeležite devetdnevnice vsaj kakšen večer oz. tisti dan, ko bi imeli otroci verouk.

Čiščenje cerkve bo v sredo, 21. decembra ob 9. uri. Kakor pred prazniki počistimo svoje domove, počistimo tudi našo cerkev. Vabljeni, da skupaj uredimo in počištimo našo cerkev, da bo lepa za praznike.

koledniki 2013 jzNa Štefanovo ob 10. uri bo blagoslov kolednikov, ki hentai porn bodo sodelovali pri Trikraljevski akciji. Otroci in mladi vabljeni, da se pridružite trikraljevski akciji.

Adventna akcija otroci za otroke poteka do božiča zato prosimo, da na sveti večer in božič otroci pred jaslice prinesete škatlice z zbranimi darovi za lačne otroke.

Luč miru bodo skavti v našo župnijo prinesli na 4. adventno nedeljo, na božični večer in k polnočnici.

Na sveti večer vabljene družine z majhnimi otroki k maši ob 18. uri, pred mašo bo kratka božičnica. Posebej pa se potrudimo in pridimo k polnočnici. Ne pozabimo, da je božič velik praznik, zato kristjani ta dan ne ostanimo brez maše.

V soboto, 17. decembra, krasijo in čistijo cerkev verniki iz Bratonec.
V sredo, 21 decembra, krasijo in čistijo cerkev verniki iz vse župnije.

Iskanje po spletni strani

Arhiv člankov

Powered by mod LCA
خرید vpn خرید کریو خرید کریو دانلود فیلم خارجی دانلود فیلم خرید vpn دانلود فیلم خرید vpn خرید vpn خرید کریو