thumb fatima1FATIMA ob 100. obletnici prikazovanj, LIZBONA, PORTO, BOM JESUS, COIMBRA, BATALHA, NAZARE
Program potovanja:
1. dan: Slovenija – Lizbona – Cabo da Rocca – Fatima
Odhod avtobusa iz dogovorjenih krajev v zgodnjih jutranjih urah, vožnja do beneškega letališča ter jutranji polet v LIZBONO.Po pristankuogledznamenitosti portugalske prestolnice, zgrajene na sedmih gričih ob reki Tejo. Vožnja do najbolj zahodne točke celinske Evrope CABO DA ROCCA. Po kratkem postanku vožnja v Fatimo. Maša. Večerja in nočitev v hotelu.
2. dan: Fatima – Batalha – Nazaré – Fatima
Po maši obiščemo svete kraje: kapelo prikazovanj, baziliko z grobovi vidcev, trg Esplanade in novo cerkev, ki jo je s čudovitimi mozaiki okrasil jezuit p. Marko Ivan Rupnik. Kosilo. Popoldanski izlet v BATALHO do znamenitega samostana Santa Maria da Vitoria. Za konec dneva še postanek v slikoviti ribiški vasici NAZARÉ ob peščeni obali atlantskega oceana. Po večerji v hotelu se udeležimo procesije z lučkami. Nočitev.
3. dan: Fatima
Po zajtrku opravimo križev pot, ki vodi iz Fatime skozi oljčni nasad do bližnje vasice ALJUSTREL, kjer si ogledamo rojstni hiši Marijinih izbrancev. Maša. Po kosilu prosto za osebne pobožnosti, nakup spominkov in samostojne oglede. Večerja in nočitev v hotelu.
4. dan: Fatima – Coimbra – Bom Jesus – Porto
Po maši vožnja do univerzitetnega mesta COIMBRE. Po ozkih ulicah prispemo do najstarejše univerze, kjer si ogledamo razkošno okrašeno knjižnico, eno najlepših v Evropi. Obiščemo tudi stolnico in cerkev sv. Križa. Pot nadaljujejmo v znamenito romarsko svetišče BOM JESUS DO MONTE. Maša. Nadaljevanje poti v PORTO,drugo največje portugalsko mesto. Vožnja do hotela, večerja in nočitev.
5. dan: Porto – Slovenija
Po zajtrku hentai porn najprej krožni ogled mesta, vključno s cerkvijo sv. Frančiška, katere notranjost kar prekipeva v bogati baročni opremi. Maša. Sledi obisk ene izmed številnih vinskih kleti, kjer med ogledom pokusimo tudi znamenito vino »portovec.« Popoldanski polet na beneško letališče in vožnja z avtobusom v kraje odhoda.
Romanje bo od 3. do 7. oktobra. Romali bomo z letalom iz Benetk.
Cena romanja je 699 eur. Več informacij na spletni strani agencije ali na župnišču.
Duhovno vodstvo: murskosoboški škof, msgr. dr. Peter Štumpf

Iskanje po spletni strani

Nedavno gledano

Arhiv člankov

Powered by mod LCA
خرید vpn خرید کریو خرید کریو دانلود فیلم خارجی دانلود فیلم خرید vpn دانلود فیلم خرید vpn خرید vpn خرید کریو