turnisce marija 1Ponedeljek, 15. avgust (slovesni praznik Marijinega Vnebovzetja):
Iz Beltinec bomo poromali peš v Turnišče izpred župnijske cerkve. Ob 1.00 bo blagoslov romarjev v župnijski cerkvi, ob 5.00 pa bo sveta maša za romarje iz naše župnije v Turnišču. Vabljeni, da skupaj poromamo k Mariji in jo tako počastimo na njen praznik.

Nedelja, 21. avgust
Dekanijsko srečanje bolnikov, invalidov in starejših vernikov. Ob 14. uri bo molitvena ura in priložnost za sv. spoved, ob 15. uri sv. maša, med mašo bo tudi podelitev bolniškega maziljenja. Mašo vodi p. Andrej Mohorčič – 4 leta deloval kot bolniški duhovnik.

Sklepna slovesnost škofijskega misijona
Škofijsko romarsko svetišče Marije Vnebovzete v Turnišču, 14. avgusta 2016
Po devetih mesecih odpiranja vrat Kristusu sklepamo to posebno obdobje našega prizadevanja hentai porn in oznanjevanja. V nedeljo, 14. avgusta, bomo izrekli Bogu zahvalo za vse, kar je Bog po nas dobrega storil in za vse, kar je tudi vsak od nas dobrega prejel. Slovesnost pa ne bo sklep našega dela in oznanjevanja, temveč se bo vse to prizadevanje nadaljevalo na nov način, kakor ga je škof dr. Peter Štumpf že nekoliko nakazal (Poti k Bogu št. 91).
Ob 15. uri bo molitvena ura, ob 16. uri pa sv. maša, ki jo bo vodil škof dr. Peter Štumpf ob somaševanju duhovnikov soboške škofije.
Na to srečanje posebej vabljeni člani ŽPS, ministranti, pritrkovalci, pevci, bralci, sodelavci po župnijah, katehisti in katehistinje, izredni delivci obhajila in drugi pastoralni sodelavci župnij murskosoboške škofije.
Lepo vabljeni, da se te slovesnosti udeležite.

V nedeljo, 14. avgusta, bo sveta maša na Otoku ljubezni v sklopu büjraških dnevov. Mašo bo vodil domačin, škof msgr. dr. Peter Štumpf.

Halasov shod
Vabljeni na Halasov shod v Veliko Polano, ki ga v nedeljo, 21. avgusta 2016, pripravlja župnija Pečarovci.
- Ob 18.30: Molitvena ura
- ob 19.00: Sveta maša
Vabljeni k molitvi za Halasovo beatifikacijo.

V soboto, 13. avgusta, krasijo in čistijo cerkev verniki iz Bratonec.
V soboto, 20. avgusta, krasijo in čistijo cerkev verniki iz Lipovec.

Iskanje po spletni strani

Arhiv člankov

Powered by mod LCA
خرید vpn خرید کریو خرید کریو دانلود فیلم خارجی دانلود فیلم خرید vpn دانلود فیلم خرید vpn خرید vpn خرید کریو