V mesecu novembru smo darovali za obnovo župnijskih stavb: Beltinci 220 eur, Bratonci 140 eur, Lipovci 380 eur, Gančani 460 eur, Melinci 130 eur, Ižakovci 140 eur. Bog plačaj vsem za Vaš dar za obnovo cerkve.

Iskreno se zahvaljujemo vsem, ki ste v teh dneh darovali za vzdrževanje duhovnikov. Bog plačaj vsem z večnimi darovi.

V adventnem času obhajamo zornice. Kot vsako leto bomo tudi letos imeli zornice ob 6.30 uri.

monstranca zupnija siska siV ponedeljek, 28. novembra, je praznik v naši župniji, NOVI SVETEK, ki sovpada tudi z začetkom adventnega časa. Morda je to za vse nas toliko večja priložnost, da s tako velikim duhovnim dogajanjem začenjamo adventni čas. Lepo vas vabimo, da si ta dan vzamete čas in za kratek čas pridete v cerkev v Beltincih k molitvi in adoraciji. Dopoldne vabljeni predvsem tisti, ki niste v službi, po razporedu, ki je objavljen spodaj.
- Po jutranji maši verniki iz Bratonec
- Od 9. do 10. ure verniki iz Melinec
- Od 10. do 11. ure verniki iz Lipovec
- Od 11. do 12. ure stanovalci doma Janka Škrabana
- Od 12. do 13. ure verniki iz Ižakovec
- Od 13. do 16. ure veroučenci
- Od 16. do 17. ure verniki iz Beltinec
- Od 17. do 18. ure verniki iz Gančan
Ob 18. uri bo zaključek češčenja s sveto mašo in litanijami.

Srečanje zakonske skupine bo v četrtek, 1. decembra, ob 18. uri v župnijskem domu.

V petek, 2. decembra, obhajamo prvi petek. Birmanci, starši in botri, vabljeni k sveti maši ob 18. uri.

Srečanje družin birmancev v Veržeju
V Marijanišču pripravljajo srečanje družin birmancev. Namenjeno je birmancem in birmankam ter njihovim staršem in botrom. Srečanje bo potekalo v soboto, 3. decembra 2016, v Marijanišču v Veržeju. Program se začne ob 9. uri in se zaključi s kosilom ob 13.uri.Starše in botre bo nagovoril salezijanec in duhovnik Peter Pučnik. Za birmance in birmance pa bodo program pripravili animatorji Marijanišča skupaj s svojim voditeljem. Prijave: Peter Pučnik, 040 360 729

Župnijska Karitas Beltinci z društvi in organizacijami prireja dobrodelni bazar , ki bo v nedeljo, 4. decembra 2016 med 7. in 12. uro ob cerkvi v Beltincih. Celoten izkupiček od dobrodelnih prispevkov bo namenjen v dobrodelne namene- za otroke, družine in starejše. Lepo vabljeni vsi, ki karkoli ustvarjate, da podarite malenkost za naše stojnice ali na bazarju kupite in s tem pomagate do lepših praznikov za vse ljudi.

V ponedeljek, 5. decembra, bo naše otroke po večerni sveti maši obiskal sveti Miklavž. Otroci in starši lepo vabljeni k sveti maši, po maši pa na miklavževanje. Miklavž bo zelo vesel prispevka za darilo (okrog 5 evrov).

Duhovna obnova za birmance
Duhovna obnova bo za drugo skupino od 9. in hentai porn 10. decembra v župnijskem domu.
Podrobnejše informacije prejmejo birmanci pri verouku.

Na tretjo adventno nedeljo bo v naši župniji velka spoved. Začetek velke spovedi bo že v soboto ob 16. uri popoldne in do konca večerne svete maše. Nadaljevali bomo v nedeljo od 6. ure zjutraj pa do konca svete maše ob 10. uri. Popoldne pa bomo začeli spovedovali ob 15. uri pa do konca večerne svete maše.

V soboto, 19. novembra, krasijo in čistijo cerkev verniki iz Gančan.
V soboto, 26 novembra, krasijo in čistijo cerkev verniki iz Beltinec.

Iskanje po spletni strani

Nedavno gledano

Arhiv člankov

Powered by mod LCA
خرید vpn خرید کریو خرید کریو دانلود فیلم خارجی دانلود فیلم خرید vpn دانلود فیلم خرید vpn خرید vpn خرید کریو