Pletenje vencev
Vse župljane vabimo k pletenju vencev, s katerimo bomo okrasili našo župnijsko cerkev ob slovesnosti nove maše Boštjana Horvata. V petek, 1. julija, bomo nabirali zelenje, zberemo se ob 9. uri na župnišču. V soboto, 2. julija, pa bomo prav tako od 9. ure naprej pletli vence na župnijskem dvorišču. Lepo vabljeni, da se nam pridružite - za podrobnejše informacije se obrnite na predstavnike kapelskih odborov.

slavje 16junijSlavljenje za družine
Vabljeni na Slavljenje za družine, ki se bo odvijalo v nedeljo, 19. junija ob 15.00 v Vrtcu Lavra. Tokratna gosta bosta Jerica in Janez Bohanec! Jerica in Janez sta aktivna v družinski pastorali (voditeljski par pri Družina in življenje, vsako leto tudi organizirata duhovne vaje za zakonce), zadnja leta pa sta veliko vložila tudi v Moške in Ženske zajtrke v Veržeju. Naslov njunega pričevanja se glasi »Komarjeva družina«. Vabljene mamice, očki, zakonski pari, skratka vsi, ki si želite nedeljo popoldne preživeti ob Jezusu in z drugimi družinami. Za varstvo in animacijo otrok bodo poskrbeli »Otroci za Kristusa«.

Halasov shod
Vabljeni na Halasov shod v Črensovce, ki ga na dan krsta Božjega služabnika Danijela Halasa, v soboto, 25. junija, pripravlja župnija Črensovci.
- Ob 13. uri: Kolesarjenje po Halasovi romarski poti, ki bo potekala od župnijske cerkve v Črensovcih, do križevega pota na Hotizi, preko Velike Polane, kjer se bomo ustavili v župnijski cerkvi in na grobu Božjega služabnika ter se nato vrnili v Črensovce, kjer bo sledila molitvena ura in sv. maša.
- Ob 15. uri: Molitvena ura
- ob 16. uri: Sveta maša
- hentai porn ob 17. uri: Predstavitev Halasovega usmiljenja
Vabljeni k molitvi za Halasovo beatifikacijo.

V nedeljo, 26. junija, bo proščenje v Lipovcih. Ob 10. uri bo slovesnost vodil p. Peter Lavrih, frančiškan. Popoldne ob 15. uri bodo večernice na pokopališču, kjer bomo najprej blagoslovili novi križ, potem pa se bomo podali še do obnovljene kapelice v križišču, kjer bomo prav tako blagoslovili obnovitvena dela. Lepo vabljeni.

Iskanje po spletni strani

Arhiv člankov

Powered by mod LCA
خرید vpn خرید کریو خرید کریو دانلود فیلم خارجی دانلود فیلم خرید vpn دانلود فیلم خرید vpn خرید vpn خرید کریو