Dogodki od 26. marca do 1. aprila

Verouka od 26. marca do 9. aprila ne bo. Otroci lepo vabljeni k obredom velikega tedna.


PRED-VUZENSKE VEROUČNE DELAVNICE ZA OTROKE v ponedeljek 26. marca in torek 27. marca od 14-30 do 17.30 ure vabljeni otroci v župnijski dom (spodnja učilnica). S seboj lahko imaš škarje, lepilo in malico. (Za material pa prostovoljni dar.) Otroci, lepo vabljeni.

V prostorih Doma Janka Škrabana Beltinci bo med 23.3.2018 in 2.4.2018 na ogled tradicionalna velikonočna razstava, ki jo organizira Karitas Beltinci. S svojimi izdelki na razstavi, poleg domače Karitas, sodelujejo še OŠ Beltinci, Vrtec Beltinci, Dom Janka Škrabana, Srednja zdravstvena šola Murska Sobota. Srčno vas vabimo na ogled razstave in vam obenem želimo blagoslovljene velikonočna praznike.

Obredi velikega tedna: veliki četrtek, veliki petek, velika sobota so ob 19.00
Na veliki četrtek 29. marca, začnemo obhajati sveto tridnevje. Lepo smo vabljeni h krizmeni maši ob 9. uri v stolnico v Mursko Soboto, kjer bo g. škof posvetil sveta olja. S temi svetimi olji delimo zakramente; sveti krst, bolniško maziljenje, sveta birma...
Obredi v župnijski cerkvi se začnejo ob 19. uri. Lepo prosimo tudi letos može za apostole, ki bodo sodelovali pri obredih. Po obredih na veliki četrtek se zadržimo še nekaj trenutkov tudi pri molitveni uri (z Jezusom na Oljski gori).
Veliki četrtek:
Z obredi velikega četrtke začnemo tudi z birmansko devetdnevnico.

Provobhajanci lepo vabljeni k obredom velikega četrtka. Po obredu bodo dobili blagoslovljeni kruh, ki ga bodo ponesli s seboj domov.
Na veliki petek ni svete maše. Obredi velikega petka so ob 19. uri. Že tradicionalno (od župnika Janka Škrabana naprej) vabljeni k obredom predvsem moški. Po razlagi g. Janka Škrabana so moški sodelovali in križali Jezusa, zato je prav, da se udeležijo moški obredov velikega petka.


Na veliko soboto zjutraj ob 7. uri bomo blagoslovili ogenj pred župnijsko cerkvijo. Pridite po blagoslovljeni ogenj, ki ga boste odnesli potem na domove. Po blagoslovu ognja smo vabljeni k molitvi k božjemu grobu.
Otroci in starši: na veliko soboto k češčenju božjega groba:
od 1. do 4. razreda: (od 10. do 10,45 ure)
od 5. do 9. razreda: od 9. do 9.45 ure)

Blagoslov velikonočnih jedil na veliko soboto:
Hraščice ob 13.00
Melinci ob 13.00
Gančani ob 13.30
Ižakovci ob 13.30
Bratonci ob 14.00
Lipovci ob 14.00
Beltinci ob 15.00 in 16.00
Dom Janka Škrabana ob 14. uri.
Dar, ki ga boste darovali ob blagoslovu velikonočnih jedil je namenjen za hentai porn obnovo župnijske cerkve.

Na veliko noč bo velikonočna procesija kot vsako leto po sveti maši, ki bo ob 8. uri. Vabljeni svečarji, gasilci, cejska društva... k velikonočni procesiji, ki bo potekala po ustaljeni poti po delu Beltinec.

Iskanje po spletni strani

Arhiv člankov

خرید vpn خرید کریو خرید کریو دانلود فیلم خارجی دانلود فیلم خرید vpn دانلود فیلم خرید vpn خرید vpn خرید کریو